• fi
 • en
 • Suomessa järjestettävä RecoTech kasvanut yhdeksi kansainvälisesti merkittävimmistä kiinteistöalan teknologiatapahtumista

  RecoTech, joka on yksi maailman kehutuimpia kiinteistö- ja rakentamisalan teknologiaan keskittyviä tapahtumia, pidetään marraskuun 20. päivä Train Factoryllä. RecoTech kokoaa kiinteistö- ja rakentamisalan yritykset, startupit, sidosryhmät sekä sijoittajat yhteen uusien ratkaisujen ja innovaatioiden äärelle. Tapahtuman teemana tänä vuonna on ympäristövastuullisuus, ja kuinka teknologiaa voidaan hyödyntää kestävän tulevaisuuden luomiseksi.

  Neljättä kertaa järjestettävä RecoTech on tuonut tunnetuksi Proptechin eli kiinteistöihin liittyvien teknologioiden ilosanomaa niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Suomessa Proptech-startupeja asukasta kohden on eniten maailmassa*. Viimeisen viiden vuoden aikana Suomeen on perustettu yli 75 PropTech-alan startupia, jotka ovat keränneet 130 miljoonan euron edestä rahoitusta.

  RecoTechin puhujakaarti on huikea. Tässä muutama heistä:

  • Mike Butcher (TechCrunch) – Yksi vaikutusvaltaisimmista ihmisistä teknologia-alalla The Daily Telegraphinin ja The Independentin mukaan. Ensimmäisellä Suomen vierailullaan Mike toimii toisen päälavan isäntänä.
  • Dror Poleg (Rethinking.RE) – Rethinking.RE:n perustaja ja mukana kiinteistöalan muutosprojekteissa, joissa teknologiaa hyödynnetty uraauurtavalla tavalla. Polegin asiakkaisiin kuuluu merkittäviä yrityksiä ja organisaatioita, kuten British Land, Dubai Holding, Liberty Mutual, Cushman & Wakefield, INREV ja EPRA.
  • Bruce Oreck (Train Factory) – Bruce Oreck toimi Yhdysvaltojen suurlähettiläänä Suomessa 2009-2015. Tällä hetkellä Oreck työskentelee Executive in Residence -tehtävässä Aalto-yliopistossa keskittyen liiketoimintaan ja yrittäjyyteen.
  • David Malott (AI SpaceFactory) – startupin perustaja, joka aikoo 3D-tulostaa pölystä rakennuksia Marsiin! AI SpaceFactory tekee yhteistyötä NASAn kanssa.
  • Annie Cosgrove (WeWork) – Annie on WeWorkin vanhempi tutkija. Cosgrove johtaa tiimiä, joka keskittyy työympäristöjen suunnitteluun ja sosiaaliseen dynamiikkaan.
  • Christine McDannell (Kndrd) – Coliving Coden kirjoittaja ja Kndrdin perustajajäsen. Kndrd on ensimmäinen yhteisasumisen hallinnointiin keskittyvä alusta ja globaali listaus yhteisöasumiseen soveltuvista kohteista.
  • Tal Friedman (Foldstruct) – arkkitehti ja tech-yrittäjä. Friedmanin intohimona on digitaalinen ja automatisoitu rakentaminen, jossa hyödynnetään tekoälyä rakennusten suunnittelussa.
  • Roelof Opperman (Fifth Wall) – PropTech Investment Groupin johtaja ja vastaaja johtaja Fifth Wallilla. Kyseessä on suurin Proptech-pääomasijoitusrahasto, joka etsii sijoituskohteita pohjoismaista sekä muualta maailmasta.

  RecoTechin järjestäjiä ovat RAKLI ry, Rakennusteollisuus RT ry, HESA-SAFA ja Proptech Finland ry.

  *Unissun raportti 2018

  Lisätietoja:
  Mikael Långström, digipäällikkö, 050 352 9066, mikael.langstrom@rakli.fi
  RecoTechin nettisivu 
  Twitter: @RecoTechFI
  RecoTech 2018