• fi
 • en
 • Todista osaamisesi ja hae kiinteistöjohdon sertifiointia: KJs-haku auki 30.9.2018 asti!

  31.08.2018

  Osaamista arvostetaan yhä enemmän, hakemalla KJs-sertifiointia todistat osaamisesi ja halukkuutesi jatkuvaan osaamisen päivittämiseen. KJs-sertifiointi on osoitus siitä, että olet kiinteistö- ja rakennusalan arvostettu ammattilainen. Tunnet niin talouselämää, tekniikkaa kuin juridiikkaakin ja seuraat yhteiskunnan kehitystä. Osaat johtaa ihmisiä ja organisaatioita sekä ajatella ja toimia globaalisti. Olet myös valmis ylläpitämään ja kehittämään aktiivisesti ammattitaitoasi.

  Jotta voit saada KJs-sertifioinnin, sinun on pitänyt toimia kiinteistöjohtoon liittyvissä tehtävissä vähintään kolme vuotta. Sinulla on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kiinteistöjohtamiseen erikoistava koulutus sekä laaja johtamiskoulutus. Kansainvälinen koulutus sekä kiinteistö- ja rakennusalan täydennyskoulutus tuovat lisäpisteitä. 

  KJs-sertifikaatti on alan työnantajien korkealle arvostama tunnustus ammatillisesta pätevyydestä. Sertifioinnilla pyritään kokonaisuudessaan kehittämään kiinteistö- ja rakentamisalaa, tehostamaan liiketoimintaa ja palvelemaan alan asiakkaita entistä paremmin. Näin sertifiointi lisää myös alan arvostusta. 

  Mikäli kiinnostuit, hakemukset 30.9.2018 mennessä.

  Edellytykset sertifikaatin saamiseksi
  Lisätietoa sertifikaatista