• fi
 • en
 • Tule mukaan Green deal -työpajaan 13.5.2019

  12.04.2019

  Green deal -sopimusten avulla etsitään ratkaisuja kiertotalouden edistämiseksi ja ilmastohaasteeseen vastaamiseksi ja RAKLI haluaa omalta osaltaan olla viemässä näitä asioita eteenpäin yhdessä jäsenistön kanssa. Green deal on vapaaehtoinen sopimus valtion ja eri toimijoiden välillä, jonka avulla voidaan tehostaa lainsäädännön toimeenpanoa tai täydentää lainsäädäntöä.

  RAKLIssa Green dealia on valmisteltu vuoden alusta lähtien yhdessä jäsenistön ja ympäristöministeriön kanssa. Kovasti merkitystään kasvattaneen kiertalouden teeman ympäriltä tavoitteeksi on valittu edistää purkukohteissa syntyvien purkumateriaalien kierrättämistä ja uudelleenkäyttöä vapaaehtoisten työkalujen avulla. Yhdessä tehtävän määrittelyn kautta pyritään Green dealin sisällöstä rakentamaan mahdollisimman hyvin jäsenistön ydinliiketoimintaa ja rakennuttamisen prosessia tukeva kokonaisuus. Tule mukaan auttamaan tämän tavoitteen käytännön toteuttamisessa!

  RAKLI järjestää asiaan liittyen järjestyksessään toisen työpajan toukokuussa. Työpajassa pääset kuulemaan tarkemmin syksyllä toteuttavasta sopimuksesta, sekä kuinka jäsenet voivat osallistua RAKLIn historian ensimmäiseen Green dealiin.

  Tervetuloa!

  Ajankohta:
  Ma 13.5 klo 13-16

  Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
  Mikko Somersalmi, tekninen johtaja, 040 720 7645