• fi
  • en
  • Unto Hartikainen vuoden rakennuttajakonsultiksi – tekemässä parhaita hankkeita

    22.01.2016

    Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut A-Insinöörien Unto Hartikaisen vuoden rakennuttajakonsultiksi. Hartikainen on vaativien hankkeiden projektinjohtamisen ja rakennuttamisen erityisosaaja, joka vie hankkeet maaliin johdonmukaisesti ja ennakoiden. Monipuolisen kokemuksen omaava Unto Hartikainen on antanut merkittävän panoksen myös alan toimintamallien kehittämiseen ja ollut mukana suunnittelemassa muun muassa Senaatti-kiinteistöjen kärkihankeallianssia.

    Unto Hartikainen varmistaa johtamissaan hankkeissa sekä tilaajan tavoitteiden että käyttäjien tarpeiden täyttymisen. Hän ratkaisee yllättävätkin tilanteet sujuvasti, ja hän pyrkii välttämään kiireen tuntua. Hankkeet pysyvätkin Hartikaisen vetäminä hyvin aikataulussa ja budjetissa. Hän on ollut mukana muun muassa Jumbon, Kone Buildingin, Sellon, Esport Ratiopharm Arenan ja Helsingin Musiikkitalon kaltaisten merkittävien kohteiden toteutuksessa. Näistä vuoden työmaina on palkittu Kone Building, Sello ja Helsingin Musiikkitalo.

    Erinomaiset yhteistyötaidot yhdistettynä rautaiseen teknisen osaamisen ovat vieneet Hartikaista uralla eteenpäin. Hän tuntee syvällisesti myös sopimusmaailman. Idearikas ammattilainen on työskennellyt sekä urakoitsijana että tilaajana. A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:ssä hän on palvellut asiakkaita lähes kymmenen vuoden ajan jatkuvasti uutta etsien ja omaa osaamistaan kehittäen.