• fi
 • en
 • Uskallammeko munata vai meneekö pupu pöksyyn?

  04.04.2023

  Pääsiäinen, tuo kevään vedenjakaja on jo hyvin lähellä. Meillä Raklissa on mietitty jo sen jälkeistä aikaa paljonkin ja olemme työntämässä päämme vähän sinne ja tänne. Luvassa on nimittäin varsin kiireinen tapahtumakevät ja se lopullinen talviunilta heräämisen aika. Raklissa on tarjolla paljon kaikkea niin jäsenille kuin laajemmallekin yleisölle. Tiedossa on joka tapauksessa aurinkoa, iloa ja toisten kohtaamisen riemua ajankohtaisten asioiden siivittämänä pitkin kevättä ja kesänalkua.

  Mielenkiintoisia ja opettavaisiakin aiheita on paljon, ja niistä kaikista voisi ainakin omasta mielestä puhua ja keskustella useitakin tunteja. Tapahtumia mietittäessä on kuitenkin mietittävä myös kiinnostaako tämä ketään muuta ja tuleeko kukaan edes kuulolle, saatikka sitten paikan päälle. Yksinkertaisuudessaan päätöksentekoon liittyy kysymys: Uskallammeko munata vai meneekö pupu pöksyyn? Bonuksena on tietenkin vielä kysymys: Entä, jos onnistummekin?

  Nämä kysymykset sopivat muuhunkin kuin vain tapahtumien järjestämiseen, kuten esimerkiksi niihin osallistumiseen. Joskus on hyvä pistää pupu pöksyyn ja perääntyä, mutta uskallus munata auttaa tekemään päätöksiä, niitä rohkeitakin ja onnistumisen mahdollisuus kertaantuu.

  Siispä, ole rohkea ja osallistu tapahtumiimme!

  Tapahtumakalenteri