• fi
 • en
 • Uudistunut RecoTech palaa marraskuussa

  Uudistunut RecoTech tekee paluun 29. marraskuuta, kun PropTech-startupit, sijoittajat ja kiinteistöalan johtavat asiantuntijat kokoontuvat saman katon alle. RecoTech tarjoaa ainutlaatuisen läpileikkauksen pohjoismaisen PropTech-alan kehitykseen ja esittelee rakennetun ympäristön uusimpia innovaatioita.

  Tämän vuoden teema, Navigating uncertainty, on merkityksellisempi kuin koskaan aiemmin. Nopea muutosvauhti, epävarma taloudellinen tilanne ja lainsäädännön monimutkaistuminen edellyttävät sopeutumiskykyä ja innovatiivisuutta. Teema kutsuu tarkastelemaan, mitä markkinoilla tällä hetkellä tapahtuu, ja miten teknologian tarjoamat työkalut voivat auttaa meitä navigoimaan muutosten tuomassa myrkyssä.

  RecoTechin päämääränä on edistää digitaalista muutosta kiinteistö- ja rakentamisalalla, sillä teknologian avulla voidaan luoda elinkelpoisia ja kestäviä kaupunkiympäristöjä. RecoTech tarjoaa mahdollisuuden tutustua kiinteistö- ja rakennusteknologian uusimpiin innovaatioihin, kuulla uraauurtavien asiantuntijoiden ajatuksia ja verkostoitua rakennetun ympäristön ammattilaisten, sijoittajien sekä PropTech-startupien ja -kasvuyritysten kanssa.

  Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan partneriksi ja olla mukana rakentamassa tulevaisuuden kiinteistöalaa. Tervetuloa mukaan!

  RecoTech 2023
  Partnereiden haku käynnissä