• fi
 • en
 • Varaa lippusi ja hyödynnä Early Bird -tarjoukset ja RAKLIn jäsenalennukset syksyn tapahtumiin!

  20.08.2019

  Kesä on vaihtumassa syksyyn, mutta ei hätää – syksy on täynnä mitä mielenkiintoisempia tapahtumia kiinteistö- ja rakentamisalan ammattilaisille! Jos sinua kiinnostaa työn murros, uudet teknologiat, alan ilmastotoimet tai käyttäjäkokemuksen parantaminen, niin näitä tilaisuuksia et halua jättää välistä.

  Varaa lippusi nyt ja hyödynnä Early Bird -tarjoukset sekä RAKLIn jäsenalennukset!

  REWORK 2019 International Workplace X Summit – Sofia Future Farm, Helsinki 8.-9.10.2019

  Uusien työskentelytapojen rantautuessa toimistoihin, työtilat ovat yhä tärkeämpiä brändille, tuottavuudelle ja kannattavuudelle. Miten rakennetaan voittajan työpaikkakokemus, ja mitkä kiinteistöalan liiketoimintamallit palvelevat parhaiten uusia tarpeita?

  Liity toimitilajohtamisen, työtilojen ja työkulttuurin edelläkävijöiden joukkoon kansainvälisessä REWORK-tapahtumassa ’International Workplace Experience Summit’ jossa CRE-alan johtajat keskustelevat kiinteistöstä palveluna, ja kaikkein kiehtovimmat case-esimerkit johdattavat meidät tulevaisuuden toimiston ytimeen.

  Nappaa nyt lippusi Early Bird -hintaan 23.8. saakka. RAKLIn jäsenille alennus 15 % hinnasta.

  Lisätiedot ja ilmoittautumiset REWORKin sivulla.

  RecoTech 2019 – Train Factory, Helsinki 20.11.2019

  Kolme vuotta sitten syntyi idea RecoTechistä, tapahtumasta, joka loistavan sisältönsä lisäksi on kohtaamispaikka proptech-startupeille ja alan toimijoille. Ja tämä kaikki Slushin yhteydessä, joka on yksi maailman tunnetuimmista kansainvälisistä teknologia- ja kasvuyritystapahtumista. 

  Nyt RecoTechistä on kasvanut Pohjoismaiden suurin Proptech-tapahtuma, joka keräsi viime vuonna lähes 1000 osallistujaa. Koska RecoTechin ydintä on uudistuminen, niin tänä vuonna on uudet puitteet ja uusi ajankohta päivää ennen Slushia. 

  Legendaarinen Train Factory kokoaa marraskuun 20. päivä globaalin Proptech-ilmiön keskeiset toimijat saman katon alle kuulemaan mitä meillä ja maailmalla tapahtuu. Puhujina kuullaan muun muassa Bruce OreckiaAnnie Cosgrovea WeWorkistä, Claire Pennyä IBM:ltä, Harley Courtsia Nooklynistä sekä Christine McDannelliä Kndrd:stä

  Lisätietoa ja ilmoittautumiset RecoTechin sivulla.

  WDBE – Paasitorni 24.-25.9.2019

  Mikä on datan ja digitaalisten palveluiden rooli kaupunkisuunnittelussa, rakentamisessa ja kaupunkielämässä? Miten voimme parantaa urbaania käyttäjäkokemusta? Rakennetun ympäristön edelläkävijät ympäri maailmaa kokoontuvat syyskuun 24.-25. Paasitorniin keskustelemaan muun muassa näistä kysymyksistä.

  WDBE ei ole perinteinen passiivinen konferenssi. Se on aktiivinen kahden päivän tutkimusmatka rakennetun ympäristön uusimpiin ja parhaimpiin ratkaisuihin ottaen huomioon eri näkökulmia: kansalaiset, yritykset, julkinen sektori ja kestävä kehitys digitalisaation avulla. WDBE:n keynote-puhujat tulevat eturivin organisaatioista, ja he jakavat kokemuksensa ja näkemyksensä: Google, Amazon, Microsoft… Ja paljon muuta!

  Lisätietoa ja ilmoittautumiset WDBE:n sivulla.

  Kiinteistöalan vuosiseminaari 2019 – Tampere-talo, Tampere 7.-8.11.2019

  Kiinkon järjestämä Vuosiseminaari on alan laajin tapahtuma, joka kokoaa kiinteistöalan toimijat ja asiakkaat yhteen. Vuosiseminaarissa pääset kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja sekä verkostoitumaan. Vuoden kantavana teemana on kiinteistö- ja palveluliiketoiminta ilmastonmuutoksen näkökulmasta. 

  Lisätiedot ja ilmoittautumiset Kiinkon tapahtumasivuilla.

  Rakennuttaminen 2020 – Tampere-talo, Tampere 23.-24.1.2020

  Rakennuttaminen on RAKLIn ja Kiinkon järjestämä vuosittainen tapaamisfoorumi, joka kokoaa yhteen kiinteistö, rakennus- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijat. Tänä vuonna pääteemoina ovat ympäristö, digitalisaatio sekä projektijohtaminen rakennuttamisen näkökulmasta.

  Early Bird -hinta RAKLIn jäsenille on 897 euroa ja tarjous voimassa 31.10.2019 asti. Käytä koodia: RAKLIEB

  Lisätiedot ja ilmoittautumiset Kiinkon sivuilla.