• fi
 • en
 • Vastaa kyselyyn Kaavamääräysten kustannusvaikutukset -selvityksen hyödyntämisestä ja jatkokehitystarpeista

  26.08.2016

  Kyselyllä kerätään palautetta kustannustietoisuuden kehittymisestä ja kustannusselvityksen hyödyntämisestä käytännön toiminnassa sekä tunnistetaan jatkokehitystarpeita kustannustehokkuuden parantamiseksi. Jokainen vastaus on tärkeä.

  RAKLI julkaisi joulukuussa 2015 selvityksen kaava- ja vastaavien rakentamista ohjaavien määräysten kustannusvaikutuksista. Tavoitteena oli muodostaa kaupunkien ja rakennuttajien yhteinen näkemys siitä, mitä erilaiset ratkaisut käytännössä maksavat, lisätä faktoihin perustuvaa keskustelua aiheesta ja parantaa rakentamisen kustannustehokkuutta.

  Tämä kysely on jatkoa viime syksyn työskentelylle. Selvityksen tuloksia hyödynnetään kustannustehokkuuden kehittämisessä ja RAKLIn työskentelyssä. Kyselyn tulokset julkistetaan kaikille avoimessa seminaarissa lokakuussa. RAKLI edistää myös jatkossa kustannustietoisuutta ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

  Kysely on auki 14.9.2016 asti.

  Kyselyyn vastataan anonyymisti ja vastauksia käsitellään kokonaisuutena siten, ettei yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa. Voit hyvin välittää tietoa kyselystä eteenpäin ja kannustaa kollegoitasi vastaamaan!

  Selvitys kaavamääräysten kustannusvaikutuksista (joulukuu 2015)