• fi
 • en
 • Vuoden rakennuttajakonsultiksi Petri Cavander Rakennuttajatoimisto HTJ:stä

  Rakennuttajatoimistojen liitto on valinnut vuoden 2023 rakennuttajakonsultiksi projektijohtaja Petri Cavanderin Rakennuttajatoimisto HTJ:stä. Cavander on monipuolinen ja kokenut rakennuttajakonsultti, joka on mittavan työuransa aikana työskennellyt maa-, vesi-, ja infra-, sekä talonrakentamisen parissa.

  Cavander on toiminut rakennuttajakonsultin tehtävässä yli 10 vuoden ajan, ja tätä ennen myös tilaajan ja urakoitsijan leivissä. Hän ollut johtamassa teknisesti erittäin vaativia projekteja ja hänellä on monipuolinen kokemus eri toteutusmuodoista. Tällä hetkellä Cavander työskentelee Suomen pisimmän ja korkeimman sillan eli Helsingin kaupungin Kruunusillat-hankkeen siltaurakassa HTJ:n projektipäällikkönä.

  Cavanderin kehitysmyönteisyys, tietomalliosaaminen sekä vahvat johtamistaidot tekevät hänestä poikkeuksellisen taitavan rakennuttajakonsultin. Hänen työtään ohjaa vahvasti alaa koskeva lainsäädäntö, jonka hän hallitsee perinpohjaisesti. Hän on myös rohkeasti tuonut uusimpia digitaalisia innovaatioita mukaan hankkeisiin, kuten droneja.

  Vuoden rakennuttajakonsultiksi 2023 valittu Cavander on myös kiinnostunut alan kehityksestä ja teknisestä substanssista, sekä näiden eteenpäinviemisestä. Organisaatiossaan Cavander on pidetty ja arvostettu rakennuttajakonsultti ja kollega, joka jakaa tietotaitoaan sekä osaa haastaa myös sopivasti. Cavanderin johdossa hankkeet etenevät vastuullisesti, laadukkaasti, kustannustehokkaasti sekä lainmukaisesti.

  ”Rakennuttajakonsultille on tärkeää se, että on valmis kuuntelemaan hankkeen eri osapuolia, ymmärtää vastuunsa ja on oikeudenmukainen. Vaatimustaso on noussut valtavasti ja meidän tulee ymmärtää yhä laajempia kokonaisuuksia. Työssäni koen innostavana mahdollisuuden siirtää vuosien varrella kertynyttä osaamistani nuoremmille alan ammattilaisille. Ohjenuoraksi sanoisinkin, että on hyvä olla rohkea sekä kysyä ja kyseenalaistaa. Lämmin kiitos tästä tunnuksesta valitsijoille”, toteaa Vuoden rakennuttajakonsultti 2023 Petri Cavander.

  Vuoden rakennuttajakonsultti -tunnustuksen tavoitteena on parantaa rakennuttajakonsulttien profiloitumista hankkeenjohtamisen osaajina. Valinnan tekee Raklin Rakennuttaminen-johtoryhmästä koottu raati. RTL parantaa rakennuttajakonsulttien toimintaympäristöä sekä ennakoi, seuraa ja auttaa hallitsemaan toimintaympäristön muutoksia. RTL ry on valinnut Vuoden rakennuttajakonsultin vuodesta 2010.

  Lisätietoja:
  Juho Kess, asiamies, Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL, puh. 050 534 3955
  Petri Cavander, projektijohtaja, Rakennuttajatoimisto HTJ, puh. 050 567 9495

  Lue lisää uutisiamme