• fi
 • en
 • Kiinteistöjohdon KJs-sertifikaatti osoittaa ammatillista pätevyyttä – sertifioinnin hakuaika auki syyskuun loppuun saakka

  Kiinteistöjohtamisen ammattilaiset voivat hakea kiinteistöjohdon sertifiointia (KJs). Sertifioinnista ja sen kehittämisestä vastaa Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry.

  KJs-sertifiointi on osoitus kiinteistöjohtamisen monipuolisesta osaamisesta. Sertifioitu kiinteistöjohtaja tuntee niin talouselämää, tekniikkaa kuin juridiikkaakin ja seuraa yhteiskunnan kehitystä. Hän osaa johtaa ihmisiä ja organisaatioita sekä ajatella ja toimia globaalisti. Sertifioidun tulee myös olla valmis ylläpitämään ja kehittämään aktiivisesti ammattitaitoaan.

  Tämän vuoden sertifioinnin hakuaika on auki syyskuun loppuun saakka. Haku on ollut auki alkuvuoden ja myös silloin jätetyt hakemukset huomioidaan haussa. Hakemukset käsitellään lokakuun aikana. Myönnettävistä sertifikaateista ilmoitetaan henkilökohtaisesti hakijoille. Sertifikaatin voi vastaanottaa 9.11. kiinteistöalan vuosiseminaarissa tai se voidaan postittaa.

  Kiinteistöjohdon KJs-sertifikaatin edellytyksinä on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisen tehtävistä sekä kiinteistöjohtamiseen erikoistuvan koulutuksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen. Tutustu tarkemmin sertifikaatin hakemiseen ja edellytyksiin.

  Kiinteistöjohdon sertifiointi KJs