• fi
 • en
 • Osallistu Vuoden työympäristöteko -kilpailuun!

  17.01.2019

  RAKLI ja FIFMA järjestävät yhdessä Vuoden työympäristöteko -kilpailun, jonka tavoitteena on työympäristöjohtamisen tunnettuuden ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden parantaminen. Samalla tuodaan tunnetuksi parhaita caseja työympäristöjen kehittämisen saralla ja viedään näin alaa eteenpäin.

  ”Edelläkävijäorganisaatiot ovat kehittäneet työympäristöjään jo pitkään ja on hienoa, miten uusista työympäristöratkaisuista on tullut viime vuosina valtavirtaa. Pohjimmiltaan kyseessä on yksittäisien projektien sijaan jatkuvasta prosessista, jossa muuttuva työ, teknologia ja työtavat heijastuvat organisaation prosesseihin ja siihen, miten tilaratkaisut voivat tukea jatkuvaa muutosta. Aiheen yhteiskunnallinen tärkeys on suuri, mutta laajempi tietämys organisaatioiden suorituskykyyn ja työntekijöiden hyvinvointiin vaikuttavasta teemasta on kehittymässä”, pohjustaa RAKLIn toimitilat-toimialan johtaja Mikko Östring kilpailun taustaa.

  Vuoden työympäristöteko -kilpailuun voi osallistua niin pienillä kuin suurilla työympäristöteoilla

  Osallistujana voi olla organisaatio tai teon toteutuksessa mukana ollut taho. Teon tulee olla toteutettu vuoden 2018 aikana. Kilpailun kriteereitä ovat muun muassa teon vaikuttavuus organisaation liiketoimintaan ja suorituskykyyn, vastuullisuus, uusien metodien soveltaminen tai uuden teknologian hyödyntäminen, vaikutus asiakaskokemukseen sekä teon edelläkävijyys.

  Meillä on valtavasti hienoja tarinoita organisaatioista, jotka ovat toteuttaneet työympäristössään upeita hankkeita ja omalta osaltaan edesauttaneet ihmisten työssä viihtymistä, hyvinvointia tai edistäneet yhteiskunnallista vastuuta. Nämä tarinat jäävät aivan liian usein kertomatta suurelle yleisölle ja haluammekin kilpailun kautta innostaa organisaatioita panostamaan työympäristöönsä. IFMA:n kansainvälisen verkoston kautta parhaista käytännöistä voidaan viestiä laajemmin maailmalle ja entisestään parantaa Suomi-kuvaa ja työympäristöalan osaamistamme,” kertoo FIFMAn hallituksen puheenjohtaja Maija Patjas.

  Ilmoittautuminen kilpailuun päättyy 15.2.2019 mennessä.

  Kilpailun voittaja julkistetaan REWORK-seminaarissa lokakuussa.

  Lisätietoa ja kilpailun kriteerit