• fi
 • en
 • Rakennuttamisen kehittäjä –tunnustus Senaatti-kiinteistöjen Juha Lemströmille

  Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli haluaa palkita rakennuttamisen kehittämiseen merkittävällä panostuksella osallistuneita henkilöitä.

  Moni Rakli-yhteisössä vaikuttava henkilö kehittää oman organisaationsa toiminnan lisäksi koko alan toimintaa ja pelisääntöjä. Kiitoksena tästä yhteisen hyvän eteen tehdystä mittavasta työstä Rakli on luonut Rakennuttamisen kehittäjä – tunnustuspalkinnon. Tunnustus annetaan erityisistä ansioista ja sen saajan valitsee Raklin jäsenorganisaatioiden edustajista koottu raati. Tunnustus ei ole vuosittain jaettava.

  Historian ensimmäisen Rakennuttamisen kehittäjä -tunnustuksen saaja Juha Lemström on ollut aktiivisesti mukana rakennuttamisen kehittämisessä. Raklin toiminnassa Lemström on ollut jo 90-luvulta saakka ja toiminut aktiivisesti Raklin toimikunnissa ja työryhmissä. Lemström työskentelee Senaatti-kiinteistöissä johtajana.

  Pitkän uransa aikana Lemström on antanut merkittävän panoksen yhteiseen kehittämiseen ja rakennusalan toimintatapojen uudistamiseen toimintaympäristön kehittyessä.  Ilman Juha Lemströmin kaltaisten henkilöiden panosta kiinteistö- ja rakennusalan kehittäminen olisi huomattavasti vaikeampaa ja hitaampaa.

  Kiitollisena Lemströmin tekemästä työstä Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli palkitsee hänet Rakennuttamisen kehittäjä –tunnustuksella. Tunnustus jaetaan Rakennuttaminen 2023 -tapahtumassa.

  Rakennuttamisen kehittäjä -tunnustus myönnetään henkilölle, joka on työuransa aikana tehnyt merkittävää työtä rakennuttamisen ja rakennuttamisen menetelmien ja toimintatapojen kehittämiseksi. Tunnustuksen myöntämisessä painotetaan erityisesti rakennuttamisen yhteisten pelisääntöjen ja tapojen kehittämistä sekä koko rakennusalan kehittämistä ohi yksittäisessä organisaatiossa tapahtuvan kehittämisen. Ehdokkaita tunnustuksen saajiksi voi ehdottaa Raklin rakennuttamisen johtoryhmän sihteereille.

  Lue lisää uutisiamme