• fi
 • en
 • Miten tulevaisuuden yrityksissä työskennellään? Tästä kuullaan The Hybrid Work 2024 -tapahtumassa!

  Uudelleenajattele työ. Uudelleenrakenna normit. Uudelleenkirjoita säännöt. Uudelleentyöstä tulevaisuus. Kun tulevaisuus muuttuu todeksi ja vanhat toimintatavat eivät enää päde, on mietittävä uudelleen miten ja missä töitä tehdään – ja tarjottava joustavia työskentelymalleja. Profession järjestämässä The Hybrid Work 2024 -tapahtumassa kuulet, miltä näyttää työympäristöjen ja työtapojen tulevaisuus – tämä on aihe, josta kaikki puhuvat nyt.

  Ohjelmassa konkretiaa, esimerkkejä ja rehellistä keskustelua TOP 4 teemoista:

  1. Tekoälykäs työpaikka & osaamisen päivittäminen
  2. Kiinteistöstrategiat & tarkoitukselliset tilat
  3. Virtuaalijohtajuus & teknologiat
  4. Palkitseminen & etujen harmonisointi

  Lavalla mm. työympäristöstrategi Dr. Nigel Oseland, Nokian HR-johtaja Sergio Fasce, Aalto-yliopiston organisaatiosuunnittelun ja johtamisen apulaisprofessori Niina Nurmi sekä maailman johtavan työympäristökokemusta tutkivan yrityksen Leesmanin tutkimusjohtaja Peggie Rothe – ja monet muut. Tapahtumapäivä huipentuu Raklin järjestämään Workplace Awards 2024 -kilpailuun, jossa juhlimme parhaita työympäristöjä.

  Tervetuloa mukaan rakentamaan houkuttelevia tulevaisuuden työpaikkoja!

  Raklin jäsenenä osallistut The Hybrid Work 2024 -tapahtumaan edullisemmin – näin hyödynnät -10 % edun: Koodilla RAKLI10 saat -10 % alennuksen sen hetkisestä lipun hinnasta. Siirry tapahtumasivuille, valitse sinulle sopivin lippu ja syötä koodi ilmoittautumisvaiheessa kohtaan ”Alennuskoodi”. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai ryhmälippuihin.

  Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä ida.vuorinen@professio.fi, 050 595 0864. Lisätiedot, ohjelma ja liput etuhinnalla pääset hankkimaan tapahtuman verkkosivuilta täältä.

  Lue lisää uutisiamme