• fi
  • en
  • Mikko Östring: RAKLIn Next Generation -verkosto starttasi matkan kohti kiinteistöalan tulevaisuutta

    Lähes sata KIRA-alan alle 40-vuotiasta tulevaisuuden tähteä kokoontui perjantaina 27.10. coworking-hubi MOW Stargateen verkostoitumaan ja keskustelemaan toimintaympäristön ja osaamistarpeiden muutoksista. Perinteisen toimialan murroksessa nuoret osaajat ovat avainroolissa, mutta yhteistä foorumia ajatustenvaihtoon ei ole aiemmin ollut tarjolla. Next Generation -verkostossa osallistujat voivat sparrata toimintaympäristön trendeistä, laajentaa verkostojaan sekä tuoda itse keskusteluun näkökulmia ja parhaita ceseja, joita haluaa jakaa muiden kanssa.

    Verkoston startti järjestettiin ketterästi kokeilukulttuurin hengessä ja tilaisuus oli niin palautteen kuin vetäjänkin näkökulmasta erittäin onnistunut. Oli hienoa käynnistää verkosto MOW Stargatessa, joka symboloi toimialan kehitystä, missä tilaisuuden isäntänä toiminut Sponda on ollut edelläkävijänä monissa eri vaiheissa.

    Paikalle tuli enemmän porukkaa kuin mitä ilmoittautuneiden pohjalta oli odotettu, mikä oli iloinen yllätys. Tapahtumassa yhdistyivätkin after workin parhaat puolet, sillä saimme kattavasti näkökulmia niin aiheesta kuin aiheen vierestä. Tuleviin tapahtumien osalta kiinnitämme huomiota muun muassa oluen tarjoilulämpötilaan, joka valitettavasti ei tällä kertaa ollut kaikissa tapauksissa optimaalinen.

    Mitä sitten seuraavaksi? Tätä kysymystä heitettiin ilmoille jo itse tapahtumassa. Jatkoa luonnollisesti seuraa ja kick offin osallistujilta kerätyn palautteen pohjalta on hyvä suunnitella tulevia tilaisuuksia. Tällä hetkellä verkoston jakelussa on tunnistettu yli toistasataa tähteä, mutta tiedämme, että teitä on enemmän. Ilmoittaudu siis mukaan tai ilmianna organisaatiostasi nuoret nousevat kyvyt, osaajat ja vaikuttajat!