• fi
 • en
 • Tulevaisuuden kestävät työympäristöt ja työympäristöjohtaminen

  Tulevaisuuden kestävät työympäristöt ja työympäristöjohtaminen

  Rakli toteuttaa kevään ja syksyn 2021 aikana yhteistyössä CBRE:n, Newsecin, JLL:n ja Rapalin kanssa Parhaat käytännöt tulevaisuudenkestäviin työympäristöihin ja työympäristöjohtamiseen -klinikan.

  Klinikassa käsiteltäviä avainkysymyksiä työympäristöjen näkökulmasta ovat, miten työprosessit muuttuvat, mitkä ovat käyttäjien odotukset ja miten työympäristöjohtamisella vastataan jatkossa organisaation ja tiimien tarpeisiin, jotta saavutetaan paras suorituskyky.

  Klinikan tavoitteet

  1. Tarjota konkreettista apua työympäristöjohtamiseen ja kehittämiseen.
  2. Auttaa osallistujia ennakoimaan ja uudelleen määrittämään työympäristöjohtamisen käytännöt ja toimintamallit jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.
  3. Klinikkatyöskentely kasvattaa osallistujien osaamista ja tuo käytännön työkaluja hybridimallin päivittämiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.
  4. Tuloksena kootaan parhaat käytännöt kokonaisvaltaiseen työympäristöjohtamiseen, erityisesti koronapandemianjälkeiseen aikaan hybridimallissa.

  Klinikan materiaaleja

  Aloitusseminaarissa käsitellään koronapandemian vaikutuksia tietotyöhön ja työympäristöihin sekä näiden vaikutuksia työympäristöjohtamisen eri osa-alueisiin.

  Työpajoissa pureudutaan työympäristöjohtamisen eri osa-alueisiin: sosiaalinen, fyysinen ja digitaalinen työympäristö.

  Tulosseminaarissa esitellään alustavat tulokset ja kootaan osanottajilta ja sidosryhmiltä tietoa ja ajatuksia tulosten jatkojalostamista varten. Rakli kokoaa klinikan tulokset ja suositukset tulosraporttiin.

  Klinikka käynnistyy keväällä ja päättyy loppuvuodesta 2021.

  Lisätietoja

  • Esite
  • Uutinen
  • johtaja Mikko Östring, mikko.ostring@rakli.fi, p. 050 301 8933
  • projekti-insinööri Olli-Pekka Pajala, olli-pekka.pajala@rakli.fi, p. 050 516 9243