• fi
 • en
 • Ota käyttöösi työkalu tukemaan organisaatiosi vastuullisuustyötä

  18.12.2018

  Vuosikertomusten valmistelu on monessa organisaatiossa aluillaan, joten on hyvä aika muistuttaa RAKLIn jäseniä vastuullisten toimintatapojen ja raportoinnin suosituksesta.

  Suosituksessa painotetaan ekologista, taloudellista ja sosiaalisesti vastuullista toimintaa. Organisaatioita kannustetaan myös kertomaan toiminnastaan mahdollisimman laajasti ja läpinäkyvästi ja pyrkimään raportoinnissaan yhtenäiseen ja vertailtavaan sisältöön.

  Tutustu RAKLIn suositukseen:
  Lataa digiversio tästä  
  Lataa pdf-tiedosto tästä

  Vastuullisuustyötä tukemaan olemme laatineet lisäksi yhdessä KTI:n ja kymmenen kiinteistöalan yrityksen kanssa kiinteistöliiketoiminnan raportointirungon, joka sisältää keskeisimmät vastuullisuuden tunnusluvut. Tämä vastuullisuustyökalu kokoaa vastuullisuuden keskeisiä mittareita teemoittain.

  Työkalua on päivitetty loppuvuodesta 2018 ja mittarit ottavat huomioon nyt myös työturvallisuuden tapaturmataajuuden kautta. Päivitys pohjautuu RAKLIn syksyllä 2018 julkaisemaan kolmikohtaiseen suositukseen työturvallisuuden edistämiseksi.

  Mittarit on valittu siten, että eri yritysten tapa kertoa vastuullisuudestaan on mahdollisimman helposti vertailtavissa. Työkalu mahdollistaa sen, että kukin yritys voi soveltaa sitä joustavasti omien tarpeidensa mukaan. Räätälöidyn työkalun avulla yritys voi varmistaa oman raportoinnin vertailukelpoisuuden sekä yhteensopivuuden kansainvälisten raportointimallien kanssa.

  Ota osaksi vastuullisuustyötä RAKLI-KTI-vastuullisuustyökalu:
  Lataa excel-tiedosto tästä
  Lataa pdf-tiedosto tästä