Kiinteistöjohdon sertifiointi

Kiinteistöjohtamisen ammattilaiset voivat hakea kiinteistöjohdon sertifiointia (KJs). Sertifioinnista ja sen kehittämisestä vastaa RAKLI ry.

KJs-sertifiointi on osoitus ammatillisesta pätevyydestä: sertifioitu on kiinteistö- ja rakennusalan moniottelija. Hän tuntee niin talouselämää, tekniikkaa kuin juridiikkaakin ja seuraa yhteiskunnan kehitystä. Sertifioitu kiinteistöjohtaja osaa johtaa ihmisiä ja organisaatioita sekä ajatella ja toimia globaalisti. Sertifioidun tulee myös olla valmis ylläpitämään ja kehittämään aktiivisesti ammattitaitoaan.

Saadakseen KJs-sertifioinnin hakijan on pitänyt toimia kiinteistöjohtoon liittyvissä tehtävissä vähintään kolme vuotta. Hakijalla on oltava vähintään opistotasoinen loppututkinto, kiinteistöjohtamiseen erikoistava koulutus sekä laaja johtamiskoulutus. Kansainvälinen koulutus sekä kiinteistö- ja rakennusalan täydennyskoulutus tuovat lisäpisteitä.

KJs-sertifikaatti on alan työnantajien korkealle arvostama tunnustus ammatillisesta pätevyydestä. Sertifioinnilla pyritään kokonaisuudessaan kehittämään kiinteistö- ja rakentamisalaa, tehostamaan liiketoimintaa ja palvelemaan alan asiakkaita entistä paremmin. Näin sertifiointi lisää myös alan arvostusta.

Vuosittain sertifioidaan noin 10-15 uutta kiinteistöjohtajaa.

Hae kiinteistöjohdon sertifiointi KJs näytöksi osaamisestasi – Haku auki 30.9.2017 asti

Kiinteistöjohdon sertifiointihakemus
Sertifikaatin hakeminen ja vaatimukset sen saamiselle
Kiinteistöjohdon sertifiointiryhmä
Myönnetyt sertifikaatit
Vuoden 2016 sertifioidut kiinteistöjohtajat

Lisätietoja:
RAKLI ry/asiamies Anssi Salonen, puh. 040 514 6181, sähköposti: kjs(at)rakli.fi