Tilaa elämälle

Brexit or not – Lontoo oppimis- ja työympäristöläisten silmin

14.10.19 / Latvala Marika

3L Education järjesti yhteistyössä RAKLIn kanssa oppimis- ja työympäristöjen opintomatkan Lontooseen. Halusimme käydä kurkistamassa brittien elämää vielä, kun se olisi vanhalla tavalla mahdollista. Emmehän me voineet tietää, mitä mahdollinen Brexit tuo tullessaan. Brexitin mahdollisuus roikkui kuitenkin meidän kaikkien yllä, ja paikallisten mukaan moni asia esimerkiksi koulutuksessa oli jäänyt odottamaan tulevaa. Kukaan ei oikein tiennyt, miten käy ja tunnelma oli odottava. Elämä lipui toki kadulla tallatessamme meidän silmissämme kuten ennenkin. Teetä juotiin, ja pubiruokaa syötiin kuten vuonna 2013, kun viimeksi näin Lontoon livenä. Mutta palataanpa aiheeseen: oppimis- ja työympäristöihin.

Viidakolla viihtyisyyttä ja yksityisyyttä coworking-tiloihin

Kollegani Juho kirjoitti blogissaan joku aika sitten kaipaavansa ulkomailla raikasta sisäilmaa, ja voin täysin yhtyä tuohon kaipuuseen. Second Homen coworking-tiloissa ilma oli hiukan raskas, ja tuntui kuin lattialla olevista...

Siirry blogiin

Brexit or not – Lontoo oppimis- ja työympäristöläisten silmin

Jonna Mäkelä: Harjoittelijana RAKLIssa

Vuosi sitten istuin ohjaavan opettajani kanssa Otaniemen kampuksen pienessä neuvotteluhuoneessa ja... Siirry blogiin »

Kasvavien paradoksien asuminen

Nykyinen asumisen kulttuuri on ristiriitojen kyllästämää. Vaikka kodinomistajayhteiskunta vallitsee... Siirry blogiin »

Kesälomapuuhastelu hyvinvoinnin voimavarana

Ajatukset harhailevat ja matkaavat järven rantaan punaisen saunamökin rappusille. Iso koivu... Siirry blogiin »

RAKLIn Tilaa elämälle -blogi tarjoaa keskustelua elinympäristömme ytimestä. Rakennetun ympäristön asiantuntijat jakavat blogissa tuoreimmat ajatuksensa yhdyskuntien ja elintilamme kehityksestä, muutostarpeista ja tulevaisuudesta. Tekstit käsittelevät aihetta laajasti muun muassa kaupunkisuunnittelun, energiatehokkuuden, kiinteistösijoittamisen ja rakennuttamisen näkökulmista. Blogit ovat kirjoittajiensa henkilökohtaisia kannanottoja, eivät RAKLIn virallisia linjauksia. Tilaa elämälle –blogi tarjoaa avoimen kanavan ajatustenvaihtoon ja erilaisten näkökulmien esiin tuomiseen.

Arkisto

Hollannin Edge Olympicissä yhdistyy työympäristöjen tulevaisuus sekä kiertotalouden edelläkävijyys

RAKLIn Mikot eli Mikko Östring ja Mikko Somersalmi kävivät maalis-huhtikuussa Amsterdamissa... Siirry blogiin »